Velkommen til AniStella.no!

AniStella AS er en norsk nettbutikk som er opptatt av hår og skjønnhet, og ikke minst produkter av god kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby et helt nytt merke innen hårprodukter fra Stapiz her i Norge, og pr i dag er det kun vi som har dette i vårt sortiment. Med bakgrunn i frisørfaget gjennom mange år vil jeg si at vi har bred kunnskap innen hår, samtidig som vi har prøvd utallige merker innen hårprodukter. Vi kan derfor med god samvittighet anbefale disse produktene videre. Jeg (Anita) har drevet to store skjønnhetssalonger hvor vi hadde frisør, hud, fot og negler, samtidig som jeg også var kurs og fargekonsulent hvor jeg hadde ansvar for å kurse andre frisører.  

Innen hudpleieprodukter har vi blant annet valgt å satse på K-beauty, som står for Koreansk kosmetikk og hudpleie, stammer fra Sør-Korea og som er kjent for mange spennende ingredienser i sine produkter, som bl.a snegleslim. Koreansk hudpleie anses i dag som noe av det beste og mest innovative innen hud og kosmetikk på verdensbasis.

Kalahari Skincare er vår siste oppdagelse, en luksuriøs og prisvinnende hudpleieserie som vi kommer til å satse mer og mer på. Med kun de beste ingrediensene, som høyklassifiserte botaniske oljer og planteekstrakter hentet fra Kalahariørkenen i Afrika er dette en serie som gir synlige resultater. Produktene inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloje, og de er veganske. Målet med våre hudpleieprodukter er å oppnå en så sunn og frisk hud som mulig, og hvem vil vel ikke ha det? 

Vi vil hele tiden være på jakt etter nye og spennende produkter og vil derfor øke vårt sortiment etter hvert. Ingen av våre produkter er testet på dyr, noe som er veldig viktig for oss. Vårt mål er å kunne tilby gode produkter med god kvalitet, rask levering og ikke minst en nettside som er enkel og oversiktelig.

 

Anita Hagen                                                                                                                                       

Daglig leder

 

 

Leverandører og samarbeidspartnere:

Naturalbeauty

Stapiz

K-Beaty Norge.

Skinstore

Scandinavian Cosmetics